TeamTrial Noordwijk 2024

gepubliceerd op 1 april 2023

Op zondag 14 juli organiseert Noordwijktrial voor Loek Geerlings ‘de TeamTrial Noordwijk 2024‘.

TeamTrial, wat is de bedoeling?
Per run van ± 20 minuten doen 2 handlers met ieder één hond mee.
Samen loop je een creatief parcours met bijzondere onderdelen zoals bij een praktijkwedstrijd. Onderling bepaal je wie welk onderdeel doet, waarbij de ander altijd mag ondersteunen. Lukt het de ene handler niet, dan kan je onderling afspreken of de andere handler het overneemt.

Wie kunnen er mee doen?
Handlers met een hond die al wat wedstrijdervaring hebben en bestuurbaar is. Per handler 2 honden (in twee verschillende teams), wil je met meer honden starten in andere teams dan zul je op de reservelijst komen, na een week van inschrijving zul je een bevestiging krijgen, mocht er nog plek zijn dan komen ze op de startlijst.
Wil je met dezelfde hond in nog een team starten dan zul je op de reservelijst geplaatst worden, bij voldoende plek mag je starten. Op deze manier willen we zoveel mogelijk handlers een kans geven om mee te doen. (max 25 teams).

Wat is het doel van een TeamTrial
De TeamTrial staat voor gezelligheid, samenwerking en sportiviteit! Ofschoon het geen verplichting is, zouden we het leuk vinden als een team niet alleen maar uit klasse 2/3 honden bestaat, maar ook één uit de klasse 1.

 

De prijsuitreiking zal aan het einde van de dag plaatsvinden!

Dus verzin een leuke Team naam en geef je hiermee op als de inschrijving geopend is!

————————————————————————————————————————————————–

Inschrijvingen zullen 1 week na opening van de inschrijving beantwoord worden, wij zullen deze tijd gebruiken om de inschrijvingen zo eerlijk mogelijk over de verschillende klasse te verdelen. Na deze periode zullen, als er nog plek is, de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst verwerkt worden. Inschrijving is na betaling (binnen 7 dagen na bevestiging) definitief.

 

Catering is aanwezig!

Deelname is op eigen risico.

Details

Datum
14 juli 2024-14 juli 2024
Locatie
Varkensboslaan, Noordwijk
Jury
Erika van der Ham
Course Director
Monique & Myriam ( backup Tamara)
inschrijven
van 14 juni 2024 tot 5 juli 2024 via inschrijving@noordwijktrial.com
Startgeld
35,- per Team