TeamTrial Noordwijk 2023

gepubliceerd op 1 maart 2023

Op zondag 8 oktober organiseren Arianne & Monique ISM Noordwijktrial voor Loek Geerling ‘de TeamTrial Noordwijk 2023‘.

TeamTrial, wat is de bedoeling?
Per run van ± 20 minuten doen 2 handlers met ieder één hond mee.
Samen loop je een creatief parcours met bijzondere onderdelen zoals bij een praktijkwedstrijd. Onderling bepaal je wie welk onderdeel doet, waarbij de ander altijd mag ondersteunen. Lukt het de ene handler niet, dan kan je onderling afspreken of de andere handler het overneemt.

Wie kunnen er mee doen?
Handlers met een hond die al wat wedstrijdervaring hebben en bestuurbaar is.
In eerste instantie gaan we uit van 1 run per handler. Wil je graag met een andere handler een tweede team vormen, dan kom je op de reservelijst. Op deze manier willen we zoveel mogelijk handlers een kans geven om mee te doen. (max 20 teams)

Wat is het doel van een TeamTrial
De TeamTrial staat voor gezelligheid, samenwerking en sportiviteit! Ofschoon het geen verplichting is, zouden we het leuk vinden als een team niet alleen maar uit klasse 2 honden bestaat, maar ook één uit de klasse 1.

De prijsuitreiking zal aan het einde van de dag plaatsvinden!

Dus verzin een leuke Team naam en geef je hiermee op als de inschrijving geopend is!

————————————————————————————————————————————————–

Inschrijvingen zullen 1 week na opening van de inschrijving beantwoord worden, wij zullen deze tijd gebruiken om de inschrijvingen zo eerlijk mogelijk over de verschillende klasse te verdelen. Na deze periode zullen, als er nog plek is, de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst verwerkt worden. Inschrijving is na betaling (binnen 7 dagen na bevestiging) definitief.

 

Catering is aanwezig, zie catering lijst pdf. met alle prijzen en wat er te koop is. afrekenen doen wij contant, probeer zoveel mogelijk met kleingeld te betalen!

Deelname is op eigen risico.

Details

Datum
8 oktober 2023-8 oktober 2023
Locatie
Varkensboslaan, Noordwijk Varkensboslaan, Noordwijk (Voor wie een GPS gebruikt, intikken Schiewei in Noordwijk. daarna Einde weg Rechts, Einde weg Links, Einde weg Rechts en Links af de brug over.)Niet over de Achterweg komen deze is afgesloten!
Jury
Ludya Smit- Woning
Course Director
Arianne & Monique (backup Tamara)
inschrijven
van 1 september 2023 tot 30 september 2023 via inschrijving@noordwijktrial.com
Startgeld
35,- per Team

startlijst

Uitslag

Diverse Bestanden