Herfsttrial 2023

gepubliceerd op 1 maart 2023

Op zaterdag 7 oktober organiseren Arianne & Monique ISM Noordwijktrial voor Loek Geerling ‘de Herfsttrial 2023‘.

Omdat we op zondag een TeamTrial organiseren willen we deze dag iedereen de gelegenheid geven om individueel een Engels parcours te lopen met praktijk onderdelen!

Op zaterdag wordt er(bij voldoende deelname)gelopen in de volgende klasse (maximaal 45 runs);

  • Klasse 2
  • Klasse 1½
  • klasse 1-6uur
  • Klasse 1-12uur

In de 12uurs klasse mag de handler voor de schapen lopen om de hond te ondersteunen. Bij Klasse 1-6uur mag de hond ondersteund worden, de handler moet hier wel achter de hond en schapen blijven. Bij Klasse 1½ mag er als dit nodig is, binnen de aangegeven afstand, van de paal afgestapt worden.

Inschrijvingen zullen 1 week na opening van de inschrijving beantwoord worden, wij zullen deze tijd gebruiken om de inschrijvingen zo eerlijk mogelijk over de verschillende klasse te verdelen. Na deze periode zullen, als er nog plek is, de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst verwerkt worden. Inschrijving is na betaling (binnen 7 dagen na bevestiging) definitief.

 

Deelname is op eigen risico!

Catering is aanwezig, zie catering lijst pdf. met alle prijzen en wat er te koop is. afrekenen doen wij contant, probeer zoveel mogelijk met kleingeld te betalen!

Details

Datum
7 oktober 2023-7 oktober 2023
Locatie
Varkensboslaan, Noordwijk (Voor wie een GPS gebruikt, intikken Schiewei in Noordwijk. Daarna Einde weg Rechts, Einde weg Links, Einde weg Rechts en Links af de brug over.)Niet over de Achterweg komen deze is afgesloten!
Jury
Sylvia Passchier
Course Director
Arianne & Monique (backup Tamara van den Bosch)
inschrijven
van 1 september 2023 tot 30 september 2023 via inschrijving@noordwijktrial.com
Startgeld
17,50 per run

startlijst

Uitslag

Diverse Bestanden