Christmastrial 2023

gepubliceerd op 1 maart 2023

04/12

GOED NIEUWS, beide velden kunnen gebruikt worden voor de Christmastrial en er zijn voldoende schapen (gezond en wel). Na het maken van de voorlopige startlijsten zal de volgorde van start zijn voor beide dagen;

Klasse 2 (veld 5 wedstrijdveld)
Klasse 1 1/2 (veld 5 wedstrijdveld)
Klasse 1-6uur (veld 5 wedstrijdveld)
Klasse 1-12uur zal op veld 1 zijn met verlichting.

De verandering is dus dat we met klasse 1-12uur eindigen, dit om de wachttijden te verkleinen.

Wij rekenen met 6 runs in een uur.   Zie de tekst die onder de startlijst wordt gezet hieronder.

Veldverkenning voor de briefing (licht 8.43) Briefing klasse 2 & 1½ om 9.00uur. Start eerste run klasse 2 direct na briefing. Eerste run klasse 1½ aansluitend aan klasse 2. Na deze klasse prijsuitreiking (onder voorbehoud, deze kan ook verschoven worden naar einde van de dag vanwege licht en aantal runs). Daarna briefing en veld verkenning klasse 1.6 uur (niet voor 12.00uur). Start eerste run klasse 1-6uur aansluitend. Briefing klasse 1-12 op veld 1 (niet voor 16.30 je mag daarvoor wel het veld verkennen in het licht en ook na in het donker) Eerste run klasse 1-12uur aansluitend. Einde van de wedstrijd prijsuitreiking. Jury: Kerstman Gerard Kokkedee. CD: Kerstelf Tamara vd Bosch (contact persoon Jolanda 0622099539). Locatie: Voor wie een GPS gebruikt, intikken Schiewei 2 in Noordwijk. Daarna Einde weg Rechts, Einde weg Links, Einde weg Rechts en Links af de brug over.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Op 16 & 17 dec Organiseert Noordwijktrial voor Loek Geerlings de Christmastrial 2023. Een wedstrijd schapendrijven over 4 verschillende klasse. Vanwege grote animo, weinig licht, blauwtong en de regen, zullen wij met een andere indeling komen van startvolgorde, ook zal er gestart worden (als het veld het toelaat) op twee velden. Iedereen die zich heeft opgegeven zal bericht krijgen zondag 19 november 2023. Inschrijving is niet meer mogelijk!

  • Klasse 2
  • Klasse 1½
  • klasse 1-6uur
  • Klasse 1-12uur

In de 12 uurs klasse mag de handler voor de schapen lopen om de hond te ondersteunen. Bij Klasse 1-6uur mag de hond ondersteund worden, de handler moet hier wel achter de hond en schapen blijven. Bij Klasse 1½ mag er als dit nodig is, binnen de aangegeven afstand, van de paal afgestapt worden.

Inschrijvingen zullen 1 week na opening van de inschrijving beantwoord worden, wij zullen deze tijd gebruiken om de inschrijvingen zo eerlijk mogelijk over de verschillende klasse te verdelen. Na deze periode zullen, als er nog plek is, de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst verwerkt worden. Inschrijving is na betaling (binnen 7 dagen na bevestiging) definitief.

Ook wij in Noordwijk hebben te maken met heel veel regen en blauwtong. Dit betekend dat er een risico is dat we de wedstrijd misschien niet helemaal of een deel door kunnen laten gaan, of anders dan je van ons verwacht. Wij zullen dit tijdig bekend maken en hopen op droogte en gezonde schapen. Natuurlijk is het zo als wij de wedstrijd deels of geheel moeten annuleren de wedstrijd gelden terug gestort zullen worden.

Maar we gaan er vanuit dat we met ze allen een super gezellige christmastrial gaan houden en dat de schapen gezond zullen blijven.

Alle prijswinnaars ontvangen naast een beker ook een leuk cadeautje, gesponsord door www.schaapenhond.com benieuwd wat? dat lees je hier.

Catering is aanwezig! Vanaf nu ook PINNEN mogelijk!!

Deelname is op eigen risico.

Details

Datum
16 december 2023-17 december 2023
Locatie
Varkensboslaan, Noordwijk
Jury
Kerstman Gerard Kokkedee
Course Director
Kerst elf Tamara van den Bosch
inschrijven
van 10 november 2023 tot 17 november 2023 via inschrijving@noordwijktrial.com
Startgeld
€17,50 per run (als startlijst gepubliceerd is wordt er geen teruggave van startgelden gedaan)

startlijst

Uitslag

Diverse Bestanden