Christmastrial 2021

gepubliceerd op 3 mei 2021

 

LET OP!!!

De nieuwe maatregelen zijn bekend, wij zullen voor zondag 19 december een andere invulling geven aan de dag zodat deze gewoon door kan gaan maar dan in een ander jasje. Als je voor 22.00uur geen mail heb ontvangen (check ook even je SPAM) stuur ons dan even een bericht via feestdagen@noordwijktrial.com of via de facebook messenger!

 

 

LET OP!! Wedstrijd is VOL, reservelijst is geopend!!

 

Op 18 & 19 december Organiseert Noordwijktrial voor Loek Geerlings de Christmastrial 2021. Een wedstrijd schapendrijven over 4 verschillende klasse.

Op zaterdag wordt er(bij voldoende deelname)gelopen in de volgende klasse;

  • Klasse 2
  • Klasse 1½
  • klasse 1-6uur
  • Klasse 1-12uur

en op zondag;

  • Klasse 1-12uur
  • Klasse 1-6uur
  • Klasse 1½
  • klasse 2

In de 12 uurs klasse mag de handler voor de schapen lopen om de hond te ondersteunen. Bij Klasse 1-6uur mag de hond ondersteund worden, de handler moet hier wel achter de hond en schapen blijven. Bij Klasse 1½ mag er als dit nodig is, binnen de aangegeven afstand, van de paal afgestapt worden.

Inschrijvingen zullen 1 week na opening van de inschrijving beantwoord worden, wij zullen deze tijd gebruiken om de inschrijvingen zo eerlijk mogelijk over de verschillende klasse te verdelen. Na deze periode zullen, als er nog plek is, de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst verwerkt worden. Inschrijving is na betaling (binnen 7 dagen na bevestiging) definitief.

Catering is aanwezig zoals jullie dit van ons gewend zijn!

 

De wedstrijd is onderhevig aan de veranderende corona maatregelen en zal conform de RIVM richtlijnen en regels worden gehouden.

Publiek is niet toegestaan!

Details

Datum
18 december 2021-19 december 2021
Locatie
Varkensboslaan, Noordwijk
Jury
Tjitse Terpstra
Course Director
Tamara van den Bosch
inschrijven
van 13 november 2021 tot 4 december 2021 via feestdagen@noordwijktrial.com
Startgeld
€17,50 per run (als startlijst gepubliceerd is wordt er geen teruggave van startgelden gedaan)

startlijst

Uitslag